Telefon:  20 92 15 03    E-mail:  info@steenmeyer.dk

Vil du se flere billeder af vores tidligere projekter?

Se under referencer, hvor vi løbende deler billeder fra vores afsluttede projekter med byg af nyt badeværelse og renovering af badeværelse i Kolding og omegn

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Nyt badeværelse

Få hjælp til renovering eller nyt badeværelse hos Murer Steen Meyer i Kolding. En ombygning og nyindretning af et badeværelse kræver rigtig god forberedelse, hvis resultatet skal indfri forventningerne om komfort og funktion, samtidig med at rummet opfylder de krav, loven foreskriver. Det er altid en god idé at involvere fagfolk i en tidlig fase af projektet for at få styr på byggelovgivningen.

Der stilles ganske særlige krav til konstruktioner og materialer i badeværelset, som det er klogt at overholde hvis du vil undgå fremtidige fugtskader og tovtrækkerier med forsikringsselskaber, kommune og evt. kommede køber. Tjek evt. om ombygningen kræver byggetilladelse hos kommunen.

Er det tid til renovering af badeværelse?

Undersøg hvad der gemmer sig i gulv, vægge og loft og find ud af hvordan de gamle rør og installationer har det. Kan gulvkonstruktionen tåle belastningen fra et nyt flisegulv? Og hvor mange indgreb skal der til for at sikre rummet og resten af huset mod fugtpåvirkningen.

Vi tilbyder også omfugning og duka ventilation.

Vil du have et tilbud på renovering eller nyt badeværelse?

Kontakt os på telefon 20 92 15 03 eller via vores kontaktformular, hvis du vil høre mere. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Renovering af badeværelse i Kolding

Reglerne for nybygning og renovering er lidt forskellige, men generelt kan man sige at badeværelset skal fungere som en vandtæt beholder, der hindrer vand og fugt i at sive ud i konstruktionerne. Her kan vi udføre effektiv vandtætning.

For at hindre ubehagelige og kostbare fugtskader er baderummet delt ind i forskellige zoner, hvor den såkaldte vådzone 1 – d.v.s. området omkring brusekabine, badekar, toilet og håndvask – er den der kræver størst opmærksomhed. Her skal væggene forsynes med en særlig membran inden opsætning af fliser. Samtidig skal alle anvendte materialer være godkendt til vådrum.

Som ved alle andre indretningsopgaver er det en god idé at starte med at skrive ønsker og krav ned. Gør dig klart, hvor gennemgribende ændringerne skal være. Skal der inddrages flere kvadratmeter til badet eller skal det eksisterende rum blot udnyttes bedre?

Vil du se flere billeder af vores tidligere projekter?

Se under referencer, hvor vi løbende deler billeder fra vores afsluttede projekter