Telefon:  20 92 15 03    E-mail:  info@steenmeyer.dk

Vil du se flere billeder af vores tidligere projekter med tilbygning og nybyggeri?

Se under referencer, hvor vi løbende deler billeder fra vores afsluttede projekter med nybyg og tilbygning

Nybyg og tilbygning i Kolding & omegn

Nybyggeri eller tilbygning i Kolding og omegn

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Murermester Steen Meyer ApS i Kolding. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på jeres nye hus eller tilbygning er i top. Hos Murermester Steen Meyer ApS tager vi højde for jeres individuelle hus-drømme og vi rådgiver jer gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.

I dag er der flere og flere familier der vælger et nybyggeri, når de er på udkig efter et nyt hjem. Tidens trends gør, at det er populært at bo i et unikt og anderledes hus. Derfor tilbyder Murermester Steen Meyer ApS både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse.

Vi tilbyder også blandt andet ombygning og renovering samt facaderenovering.

Vi opfylder jeres boligdrømme med nybyg og tilbyg

På denne måde er der plads til alle jeres boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god håndværkskvalitet. Vi kalder det ”Nybyggeri til drømmepriser”.

Hos Murermester Steen Meyer ApS giver vi altid en god og professionel vejledning og vi bestræber os på at opfylde så mange af jeres boligdrømme som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af jeres nybyggeri og vi deler gerne ud af vores erfaring hvis der er behov for alternativer til jeres ideer. Kontakt os endelig, hvis I har lyst til at tage en uforpligtende snak om jeres boligdrømme.

Vil du se flere billeder af vores tidligere projekter?

Se under referencer, hvor vi løbende deler billeder fra vores afsluttede projekter